Nieuws

Coronaprik najaarsronde

Op 2 oktober landelijk de coronaprik najaarsronde van start. Eerst alleen op afspraak en voor mensen die een hoger risico lopen om ernstig ziek te worden door corona
Lees meer over Coronaprik najaarsronde

Slim Langer Thuis-woning geopend

Vandaag openden Joanne Blaak-van de Lagemaat (wethouder Welzijn en Zorg van gemeente Hoeksche Waard) en Dennis Lausberg (directeur-bestuurder HW Wonen) de Slim Langer Thuis-woning. In deze woning zijn handige hulpmiddelen en technische snufjes te vinden, die u helpen veilig en comfortabel te wonen.
Lees meer over Slim Langer Thuis-woning geopend

Zorgt u voor een ander? Vraag de Blijk van Waardering aan en/of meld u aan voor de high tea

Gemeente Hoeksche Waard toont haar waardering aan mantelzorgers die zorgen voor een inwoner van de Hoeksche Waard. Zij biedt mantelzorgers een Blijk van Waardering en een high tea aan om hen te bedanken voor hun inzet. De Blijk van Waardering is een Cadeaubon Hoeksche Waard ter waarde van € 50,-.
Lees meer over Zorgt u voor een ander? Vraag de Blijk van Waardering aan en/of meld u aan voor de high tea

Herkent u ouderenmishandeling?

Jaarlijks zijn in Nederland 200.000 mensen slachtoffer van ouderenmishandeling. In bijna alle gevallen gaat het om ouderen die afhankelijk zijn geworden van hulp of zorg. Personen die het doen zijn vaak mensen die dichtbij het slachtoffer staan: familie, nieuwe vrienden, buren of zorgverleners. Het is dus goed om alert te zijn, maar wat ziet u nu echt en wat kunt u doen?
Lees meer over Herkent u ouderenmishandeling?