MEE mantelzorgondersteuning

Mantelzorgers zorgen intensief voor een ander, maar wie zorgt er voor de mantelzorger? Twijfelt u of het evenwicht tussen zorgen voor een ander en het zorgen voor uzelf in orde is? Mantelzorgers die knelpunten of vragen hebben, kunnen terecht bij de mantelzorgconsulenten van MEE Zuid-Hollandse Eilanden.

De mantelzorgconsulenten van MEE zijn onderdeel van Wijkteam Hoeksche Waard. Voor vragen over mantelzorgondersteuning kunt u dan ook contact opnemen met het wijkteam. U kunt het wijkteam bellen op nummer 088 – 647 18 18 of mailen naar info@wijkteamhw.nl.

Bent u mantelzorger van een jeugdige tot 18 jaar?

Dan kunt u ondersteuning krijgen vanuit Jeugdteam Hoeksche Waard . U kunt van maandag t/m vrijdag van 9.00  tot 17.00 uur bij hen terecht voor opvoedvragen of – problemen, psychische problematiek of verstandelijke beperking. Maar ook voor logeeropvang voor kinderen die permanent toezicht nodig hebben (meer dan gebruikelijke zorg). U kunt het jeugdteam bellen op nummer 088 – 647 18 18 of mailen naar info@jeugdteamhw.nl.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van en uitgenodigd worden voor de activiteiten van MEE Mantelzorg?

Schrijf u dan in bij  MEE met één van de onderstaande inschrijfkaarten of mail de gegevens die u op de kaart moet invullen naar info@wijkteam.nl.