Welkom op deze website

Welkom op de site van de wijkteams in de Hoeksche Waard.

In de Hoeksche Waard werken wij vanaf 1 januari 2018 met wijkteams. In het wijkteam werken onder andere medewerkers van Kwadraad, Careyn, Wmo Hoeksche Waard, Werk & Inkomen Hoeksche Waard, Welzijn Hoeksche Waard, Antes, Heemzicht, Zorgwaard, Stichting MEE en Stichting Pameijer samen. Met elkaar bieden zij ondersteuning aan inwoners van 18 jaar en ouder, die  door ziekte, handicap of financiële problemen hulp nodig hebben. Door samen te werken in een team zijn onderlinge lijnen kort en kan de cliënt beter en efficiënter ondersteund worden. Om de hulpvrager zo goed mogelijk te kunnen helpen, werkt het team samen met vele andere organisaties.

Voor uw (hulp)vragen kunt u terecht bij het wijkteam

Het wijkteam geeft inwoners van 18 jaar en ouder informatie en advies én beantwoordt vragen over hulp bij lichamelijke, geestelijke en/of financiële problemen. Sommige situaties vragen meer tijd om opgelost te worden. In dat geval gaat een medewerker van het wijkteam met de hulpvrager in gesprek om tot een passende oplossing te komen. Het uitgangspunt is altijd dat de hulpvrager de regie over het eigen leven weer krijgt.

Er zijn twee wijkteams actief; wijkteam Oud-Beijerland en wijkteam Cromstrijen-Korendijk. In 2019 volgt het wijkteam Binnenmaas-Strijen.

U bent hier:Home | Wijkteam | Welkom op deze website
Deel deze pagina

E-mail: info@wijkteamHW.nl
Telefoon: 088-123 99 25