Geldcoach voor jongeren: hulp bij geldvragen

Veel jongeren en jongvolwassenen hebben een laag inkomen, waardoor een kleine schuld al snel moeilijk af te lossen is. De schuldencoach geeft informatie en advies aan jongeren en volwassenen tot 27 jaar en de mensen die betrokken zijn bij deze jongeren. Daarnaast organiseert de jongerenschuldencoach trainingen en voorlichting over omgaan met geld en schulden in samenwerking met bijvoorbeeld scholen in de Hoeksche Waard, de bibliotheek en jongerenwerkers.

De schuldencoach voor jongeren praat met jou over je geldproblemen. Misschien heb je hulp nodig bij het aanvragen van een financiƫle regeling bij de overheid? Wil je advies over omgaan met een beperkt budget? Of wil je weten hoe je schulden kan aflossen zonder nieuwe schulden te maken? Samen met de jongerenschuldencoach los je het op.

Vraagt jouw situatie om aanvullende of specialistische ondersteuning? Dan helpt de jongerenschuldencoach je ook aan de juiste hulp. Daarvoor werkt de jongerenschuldencoach samen met andere partijen binnen de Hoeksche Waard, zoals het Wijkteam en het team Schulddienstverlening van de gemeente.

De jongerenschuldencoach werkt vanuit het wijkteam Hoeksche Waard. Neem contact op met jongerenschuldencoach Peter Ykema, via 06-40 98 19 37.